Samenwerking

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Samenwerking is heel belangrijk voor de groei en bloei van jezelf, jouw team of organisatie. Vice versa is ColourConnect altijd nieuwsgierig naar de volgende ontmoeting, inzicht of inspiratiebron.

In de afgelopen jaren heb ik samen mogen werken met heel bijzondere mensen. Hieronder lees je hoe ik én zij dat zelf ervaren hebben.

GRATIS INTAKEGESPREK

Mijn bijzondere ont-moetingen

“In 2018 kruisten onze paden voor het eerst en vanaf het begin was er een enorme klik. Niet alleen op professioneel vlak en we ontdekten dat onze waarden en passies ook resoneerden. Inmiddels vele vlieguren samen verder en sinds kort mag ik met trots Bert-Jan mijn samenwerkingspartner noemen”

“Ergens in 2015, in de heuvels van Wallonië, ontmoeten wij elkaar tijdens een mannenweekend. Tijdens die vier intensieve dagen met een groep van circa 10 mannen, ondergingen we een innerlijke reis met bijzondere ervaringen die je dan met elkaar deelt. Met Len voelde ik direct een connectie qua rust, cadans en dat uitte zich het best tijdens onze wandelingen. Al heel wat jaartjes heeft hij daar ook zijn beroep van gemaakt en ik kan je een wandeling met de ‘Pelgrim van Limburg’ van harte aanbevelen”

“Je kent het misschien wel: je kunt dagen, weken, zelfs jaren elkaar niet zien of spreken, maar op het moment dat je bij elkaar komt dan ga je weer verder, waar je was gebleven. Zo ervaren Serge en ik onze vriendschap. Niets fijner dan ongedwongen en moeiteloos in- en uit te voegen in elkaars leven. Ook delen we onze ondernemerszin en raak ik regelmatig geïnspireerd door Serges warme en persoonlijke aanpak van vraagstukken over transities, transformaties of implementaties.

Bert-Jan

(eigenaar Terhoftetransultancy, senior consultant, 2022)

Niels

(politie Eindhoven, 2021)

Maarten

(al ruim 30 jaar mijn beste vriend)

Marieke

(gemeente Helmond, 2023)

Rianne

(programmamanager afdeling Veiligheid, gemeente Eindhoven, 2023)

David

(People Change buddy, 2023)