Gratis Intakegesprek

Heb je interesse? Wat leuk! Dat is de eerste stap om elkaar te ont-moeten en nader kennis te maken. Samen doen we een eerste (gratis en vrijblijvende) verkenning naar de vraag/behoefte en bepalen we of de werkwijze en het aanbod van ColourConnect daarbij past. Ook belangrijk: voelen we een wederzijdse ‘klik’? In het geval van teamontwikkeling: alle groepsgroottes zijn bespreekbaar en we werken altijd naar een uniek traject: een specifiek en eigen ontwerp van en voor jou (en jouw team).

  Laten We Kennismaken!

  Gratis Intake

  Verhoog het Welzijn binnen Jouw Organisatie met ColourConnect

  We zijn enthousiast om meer te horen over jouw interesse in onze diensten voor organisatieontwikkeling. Dit is jouw kans om ons te vertellen over jouw behoeften en te ontdekken hoe we onze oplossingen kunnen aanpassen om jouw werkomgeving te verbeteren.

  *Dit is een vrijblijvende aanvraag, wat betekent dat je nergens aan vastzit.

  Heb je interesse, dan is de eerste stap om nader kennis te maken, een eerste verkenning te doen van vraag/behoefte en samen te kijken of het aanbod van ColourConnect daarbij past. Ook belangrijk: om een wederzijdse ‘klik’ te voelen. Als dat het geval is, dan volgt er een ontwerpsessie samen met een afvaardiging van ‘koplopers’ die, afhankelijk van de groepsgrootte, 1 of 2 dagdelen. Daaruit volgt de op-maat-ontworpen interventie en begeleiding door ColourConnect. Voor het gebruik van de persoonlijke en/of teamscan wordt gebruik gemaakt van ingekochte producten.

  1 Step 1
  keyboard_arrow_leftPrevious
  Nextkeyboard_arrow_right
  FormCraft - WordPress form builder